"Helló nyár!"

Az idén 10 éves Balaton Ballooning örömmel csatlakozott a Magyar Turizmus Ügynökség "Hello nyár!" kampányához.

Jubileumi ajánlatunk: Ha Ön a 2018 május 15. és 2018 augusztus 20. közötti időszakban legalább 2 db ballonutalványt vásárol, 10 % kedvezményben részesül.

Az utalványokat kizárólag emailben lehet megrendelni, az info@balaton-ballooning.com címen.

A megrendelésben kérjük megadni a postacímet és a számlázási címet (ki szerepeljen a számlán). Amint megkapjuk a megrendelést, postázzuk az utalványokat és emailben küldjük a számlát, amit átutalással tud a megrendelő kifizetni.

Érvényesség: Az utalványok a 2018 május 15. és 2018 október 31. közti időszakban használhatók fel. Átruházhatók, de nem téríthetők vissza, érvényességük írásos kérelemre max. 3 hónappal hosszabbítható meg 5000 Ft/db kezelési költség ellenében.

Helyfoglalás: A tervezett időpont előtt legkésőbb 4 nappal a +36 20 4032667 számon vagy emailben: info@balaton-ballooning.com.

Törlés: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 24 órán belül törli, az utalványa (beszállókártyája) felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása. Repülésre alkalmatlan időjárás esetén az Utasnak új időpontot ajánlunk fel.

JÖJJENEK ÉS ÜNNEPELJENEK VELÜNK! CSODÁLATOS PANORÁMA, FELEJTHETELEN ÉLMÉNYEK, KITŰNŐ FOTÓZÁSI LEHETŐSÉGEK, JÉGHIDEG PEZSGŐ! VIDÁM ÉS PROFI TÁRSASÁG VÁRJA ÖNÖKET.

 

Hőlégballonos sétarepülések a Balatonnál!